Showing posts with label Onlin earning site by oDesk. Show all posts

You Can Earn From this aite by registration & complit the job by script

If you want script then registration on from and command on comment box for script.

Some Test of ODESK (2012) & ANSWER



 আগে থেকেই বলে রাখি আপনি কখনই ১০০% কমন পাবেনা এখান থেকে কারন odesk কিছু দিন পর পর কয়েকটি প্রশ্ন পরিবর্তন করে , এরপরেও আশা রাখি আপনারা এখান থেকে ৮০% কমন পাবেন।
যে টেস্টগুলোর উত্তর দিয়েছি সেগুলো হল ঃ
1. ODesk Readiness Test Answers
2. oDesk English Vocabulary Test (U.S. Version) Answers
3. oDesk Office Skill Test Answers
4.  oDesk Microsoft Execl 2000/2003 test answers
5.  oDesk MS Word 2007 test answers
6. oDesk Windows XP Tests Answers
7. Microsoft Excel 2000 Test
8. Microsoft Excel 2010 Test
9. oDesk Search Engine Optimization Answers
10. oDesk Css test solution
11. oDesk HTML 4.01 Test Answer
12. Odesk PHP 5 test answers
13.  oDesk PHP Test Answer
14. oDesk Java programming test answer
15.oDesk joomla 1.5 test answer
16.oDesk WordPress 2.8 Test Answer
17.Odesk Test Photoshop cs3

English Vocabulary Test (u.s. version) Answers for oDesk


01. Question: Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.
MITIGATE
Answer: c. Intensify
02. Question: Choose the word that best corresponds with the definition given below.
v. To impose with authority; urge strongly
Answer: a. Enjoin
03. Question: Choose the word that best corresponds with the definition given below.
v. To issue a vehement verbal attack; to denounce explosively
Answer: c. Fulminate
04. Question: Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.
It’s a good thing you’re so________ at paperwork, because you’ll need to fill out hundreds of forms to________ a child.
Answer: c. adapt/adopt
05. Question: Choose the word that best corresponds with the definition given below.
n. Flair; style; a flamboyant manner
Answer: c. Resonance
06. Question: Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.
The mysterious message Claude received could be a HARBINGER of what’s in store for him and his family.
Answer: b. Omen; forerunner
07. Question: Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.
Roger might be more AMENABLE to your ideas if you presented them without sneering.
Answer: b. Willing to accept
08. Question: Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.
The coach was absolutely disgusted by his team’s INDOLENCE and nasty attitude. wizened
Answer: c. Laziness
09. Question: Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.
REFUTE
Answer: b. Support
10. Question: Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below. deleterious
INORDINATE
Answer: a. Reasonable
11. Question: Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.
Oscar, who did not possess a discerning_________ , preferred hot dogs to steak.
Answer: b. pallet
12. Question: Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.
The journalist denied that he had any PRURIENT interest in the politician’s private life, but his titillating articles seemed to indicate otherwise.
Answer: b. Overly curious about the sexual behavior of others
13. Question: Choose the word that best corresponds with the definition given below.
adj. Tending to create ill will or give offense
Answer: b. Invidious
14. Question: Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.
I can_________ all the terms of the apartment lease_________ the one about not allowing pets.
Answer: d. accept/except
15. Question: Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.
The recent shenanigans in the town square went against all PRECEPTS of decency.
Answer: a. Rules for action or behavior
16. Question: Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below. adverse
ITINERANT
Answer: a. Permanent
17. Question: Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.
The company is__________ committed to developing educational television programs for children.
Answer: c. wholly
18. Question: Complete the following sentence by choosing the correct set of homophones from the options below.
The_________ poet, knowing his death was__________ , struggled to finish his final ode.
Answer: d. eminent/imminent
19. Question: Complete the following sentence by choosing the correct set of homophones from the options below.
Rachel knew that she’d soon be living in______________ circumstances unless she got her financial problems________________ out
immediately.
Answer: b. straitened/straightened
20. Question: Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.
The plots of all her novels just seem to MEANDER along, to the point where I can’t follow the storyline or figure out who’s who.
Answer: a. Purposely confuse
21. Question: Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.
The only________________ difference between the twins is the shape of their noses.
Answer: b. distinguished
22. Question: Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.
Now that the festivities have ended, perhaps we can return to some SEMBLANCE of normality.
Answer: c. Outward appearance
23. Question: Choose the word that best corresponds with the definition given below.
adj. Narrow-minded; limited in scope
Answer: d. Sectarian
24. Question: Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.
That grueling competition really tested the____________ of the gymnastics team.
Answer: b. metal
25. Question: Choose the word that best corresponds with the definition given below.
Capacity for producing a desired result; effectiveness
Answer: d. Efficacy
26. Question: Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.
Although_________ wanted to keep the boat all to_________ , I knew it would be used extensively by both Susan and________________ .
Answer: d. I/myself/me
27. Question: Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.
Poverty is RIFE in the rural areas of our county, where one in three families receives some state assistance. RIFE
Answer: a. Prevalent
28. Question: Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.
The exchange student was disheartened by the rather BRUSQUE welcome she received from her host family.
Answer: c. Blunt or rude in manner of speech
29. Question: Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.
The workers were allowed to___________ down once they’d________ the brick, but the foreman himself has not yet_________
down.
Answer: d. lay/laid/laid
30. Question: Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.
Alec has always been CONTEMPTUOUS of his fellow writers.
Answer: a. Disdainful
31. Question: Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.
Maude managed to sweep up the broken dishes without a word of REPROOF to her children.
Answer: a. Expression of disapproval or blame
Expression of apology or regret
32. Question: Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.
The despot’s MINIONS were only too eager to tout his edicts and report any unrest among his subjects.
Answer: a- Sycophants; servile followers
33. Question: Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.
AVARICE
Answer: d. Generosity
34. Question: Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.
The crafty spy gave a___________ name to the hotel clerk.
Answer: c. fictitious
35. Question: Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.
The soldier’s EXEMPLARY conduct did not go unnoticed by his sergeant.
Answer: c. Admirable
36. Question: Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.
She always got a VICARIOUS thrill from watching her father skydive.
Answer: d. Sickening
37. Question: Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.
The proposed after-school tutoring program promises_____________ benefits to the students and the community.
Answer: a. innumerable
38. Question: Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.
I screamed as the monstrous presence snaked toward me on the dark and_________ path.
Answer: b. tortuous
39. Question: Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.
We all remarked on how well the spray of begonias____________ her hair color.
Answer: a. complimented
40. Question: Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.
She hastened to_________ me that she intends to pay the bill, and that she will_________ that the check is mailed today.
Answer: a. assure/ensure
41. Question: Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.
The soldier’s EXEMPLARY conduct did not go unnoticed by his sergeant.
Answer: c. Admirable
42. Question: Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.
His son’s group of friends had a DELETERIOUS effect on his schoolwork.
Answer: d. Harmful
43. Question: Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.
It would BEHOOVE you to show a little more respect to the judge and jury who are deciding your case.
Answer: c. Be worthwhile or proper for; be incumbent upon
44. Question: Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.
Running around barefoot in the snow will only EXACERBATE your flu symptoms.
Answer: b. Aggravate; worsen
45. Question: Choose the word that best corresponds with the definition given below.
n. A mass or crowd; multitude
Answer: c. Horde
46. Question: Choose the definition that best reflects the meaning of the word in CAPITAL LETTERS as it is used in the sentence below.
Dan was a nice guy, but he was far too GARRULOUS and tended to monopolize people at parties.
Answer: c. Excessively talkative about trivial topics
47. Question: Choose the word that best corresponds with the definition given below.
adj. Similar to something else in certain respects, as in form, function, or meaning
Answer: c. Analogous
48. Question: Choose the word that best corresponds with the definition given below.
adj. Hardhearted; unmoved by pity
Answer: b. Parsimonious
49. Question: Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.
ADVERSE
Answer: d. Twisted
50. Question: Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.
Who has the power to_________ out justice to the citizens of this country?
Answer: a. meet
51. Question: Choose the word that best corresponds with the definition given below.
adj. Easily provoked to anger; irritable
Answer: a. Sapid
52. Question: Choose the word that best corresponds with the definition given below.
n. Flair; style; a flamboyant manner
Answer: c. Resonance
53. Question: Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.
Agatha RUMINATED for weeks about the consequences of telling Arthur about the affair.
Answer: a. Pondered
54. Question: Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.
This experiment was designed to __________ certain behaviors from the test subjects.
Answer: a. illicit
55. Question: Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.
It seems we’ve reached an IMPASSE in our negotiations.
Answer: d. Stalemate
56. Question: Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.
The WIZENED old woman gave Jack a handful of beans and some good advice.
Answer: b. Shriveled
57. Question: Choose the word that best corresponds with the definition given below.
n. A position that entails little work but provides a salary
Answer: d. Sinecure
58. Question: Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.
Mr. Winkle was dismayed to discover that his willful young wife________ her wealth and__________ the law at every
opportunity.
Answer: c. flaunted/flouted
59. Question: Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.
She launched her new line of handbags________ a fanfare of publicity.
Answer: c. among
60. Question: Choose the word that best corresponds with the definition given below.
n. Local or provincial dialect
Answer: b. Patois
61. Question: Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in CAPITAL LETTERS in the following sentence.
She entered the ballroom on the arm of a DEBONAIR young man.
Answer: d. Charming and elegant
62. Question: Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.
We expected the waiter to show us out of that snooty restaurant in a hurry, but he turned out to be quite jolly and ____
Answer: c. complaisant

U.S- English-Basic-Skills-Test of oDesk


Syllabus of the Test
1. Punctuation 
2. Sentence Structure 
3. Pronouns 
4. Indirect Speech 
5. ARTICLES AND CONJUNCTIONS 
6. PREPOSITIONAL PHRASES 
7. ADJECTIVES AND ADVERBS 
8. VERBS AND VERB TENSES 
9. WORD ORDER


Question 1:

Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Charlotte knew________the secret investigation_________her past, but she closed her eyes to it and pretended it wasn’t happening.

Answer: a. of, about

Question 2:

Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
I think Pamela deserves to be punished for her________stupid and________behavior.

Answer: b. totally, irresponsible

Question 3:

Which of the following sentences punctuated correctly?
a. Tracy bought three suits; seven scarves; and ten pairs of shoes.

Answer: b. We are expecting a hurricane this afternoon, therefore we have closed the school early.

Question 4:

Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
While_________of our relatives live on the__________hill in the county, _________of our friends live in the _________areas of the valley.

Answer: c. many, windiest, most, more, protected

Question 5:

Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
Those who are not wise_____________.

Answer: d. does not need to be necessarily stupid.

Question 6:

Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
Don’t _________think Larry should call__________wife if______________is going to be late for dinner?

Answer: a. you, his, he

Question 7:

Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
days for last has good weather few The been the not

Answer:d. The weather has not been good for the last few days

Question 8:

Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
Knowing that February was the___________month of the year, Cheryl planned her vacation____________.

Answer: b. shortest, accordingly

Question 9:

Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.

Answer: e. Whenever I can’t spend time with my friend, I always speak to him on the phone.

Question 10:

Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.
Does Jack wear that furry hat often?

Answer: d. No, he only wears it when his ears are cold.

Question 11:

Which of the following sentence illustrates correct pronoun usage?
a. is those the set of plates the bride wanted, or did she want this set?
d.Whose book is that-his or our?

Answer: e. None of the above

Question 12:

Which of the sentence illustrates proper sentence structure?
a. Everyone knows that a mango is much sweeter to an orange

Answer: d. The queen had hardly finished her speech when the people began to disperse.

Question 13:

Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“It may snow tomorrow.” he said.

Answer: d. He said it might snow tomorrow.

Question 14:

Which of the following sentence punctuated correctly?

Answer: d. “Come here.” she said, “and let me get a good look at you.”

Question 15:

Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“Sharon must go to the bank today.” said Albert.

Answer: d. Albert said Sharon had to go to the bank today.

Question 16:

Choose the option that correctly changes original sentence from active to passive.
ORIGINAL SENTENCE:
That tall man is carrying a lot of lumber.
REWRITTEN SENTENCES:

Answer: d. A lot of lumber is being carried by that tall man.

Question 17:

Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
I placed my notes__________my desk and referred to them____________ the meeting.

Answer: b. beside, during

Question 18:

Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
Sleeping likes the . midday Katie until on weekends

Answers: Katie likes sleeping until midday on the weekends.

Question 19:

Choose the series of verbs that best completes  the following sentence.
Everyone ____________too busy cooking and __________ the campsite ____________ the family _________ from the woods.

Answers: d. was, setting up, to notice, watching

Question 20:

Choose the series of verbs that best completes  the following sentence.
I find it very hard to remember ______________ letters that are entrusted to me. In fact, I remember_____________to do so dozens of times!

Answer: d. mailing, forgetting

Question 21:

Choose the series of articles and conjunctions that best completes  the following sentence.
Lilacs ___________ violets are usually purple, I have seen some _________ are white.

Answer: c. and, although, that

Questions 22:

Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
Only after they had an exhaustive study__________ how to adapt the technology to the needs of our company.

Answer: c. they did begin to understand

Question 23:

Which of the following sentence illustrates proper use of comma?
a. Randy wanted to end the meeting, but Amy wanted to prolong it.
e. a and b

answer: f. All of the above

Question 24:

Which of the following sentence does NOT illustrates correct verb and tense usage?

Answer: b. Clarabelle’s mother absolutely hated nicknames and always calls her daughter by her full name.

Question 25:

Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Victor, who stole ____________ ideas and used them  to make _________ a millionaire, never once offered ______________ a world of thanks.

Answer: d. our, himself, us

Question 26:

Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
______________ is the name of the opera, and ___________ role did you say Maria would play?

Answer: c. What, which

Question 27:

Choose the verbs and phrases that best completes the following sentence.
This dish _____________ too spicy. Why ___________ so pepper?

Answer: e. a and c

Question 28:

Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
Carol has said, “I am responsible for this project.”

Answer: a. Carol has said that she is responsible for this.

Question 29:

Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Although Marvin said he had the keys___________ the flower pot, we were unable to find them___________ the dark. In the end, we waited for him at the coffee shop ____________ the corner.

Answer: a. under, in. around

Question 30:

Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
The excited children who had run toward the loud _______________.

Answer:d. music, told the others about the ice cream truck outside.

Question 31:

Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
your company name? of what the is

Answer: c. What is the name of your company?

Question 32:

Which of the following sentences NOT punctuated correctly?
a. All of the apple’s at the grocers were rotten so I bought oranges instead.

Answer: b. “Seven canteens full of water should enough for the hike,” said Tabitha.

Question 33:

Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
After realizing that our hosts hadn’t actually invested _________ to ____________ party. ____________ excused ____________ from the table and slipped out the back door.

Answer: a. us, their, we, ourselves.

Question 34:

Which of the following sentences illustrates the proper use of parallel construction?

Answer: b. We painted the conference room yellow, hung a poster on the wall, and are rearranging the chairs.

Question 35:

Which of the following sentence uses correct pronoun usage?
a. to whom are your employees going to report while you’re gone?

Answer: e. All of the above

Question 36:

Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
The archeologists were_____________ to discover such a __________ and__________ ____________ artifact at that mostly uncovered site.

Answer: b. amazed, rare, incredibly, beautiful

Question 37:

Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“I’m not feeling well,” Agatha said.
Answer: a. Agatha has said that she doesn’t feel well.

oDesk Skill Test Answers for Office

 

Syllabus of the Test:

Office Procedures
Basic Computer Skills
Basic Office Skills
Office Terminology
Interpersonal Office Skills

 

oDesk Readiness Test for Independent Contractors and Staffing Managers


Red colour sentence is answer of the  Question. The Question is come to view not men-tent by the serial numbers. So if you want to surcease in the oDesk Readiness Test, then you have to read the answer by carefully.